Datacollectie - app

Post hier je eigen ervaringen met lopen. Hoe je het lopen ervaart, hoeveel kilo je bent afgevallen, wanneer je loopt, hoeveel je loopt,waar je loopt,...
Kortom vertel het ons.
Forumregels
Dit forum is gebouwd voor en door lopers, is louter informatief en verwijst niet naar andere merken. We beheren ook geen mobiele applicatie. Bij vragen over je account, richt je tot de uitgever zelf.
lvlerick
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 aug 2016, 09:29

Datacollectie - app

Bericht door lvlerick »

Dag allen,

Ik ben Leslie Vlerick, Project Manager bij Sentiance, een bedrijf uit Antwerpen. Aan de hand van GSM sensordata proberen wij de bewegingen en trillingen van een GSM te vertalen in relevante informatie over de gebruiker. Een belangrijk onderdeel daarvan is de manier van transporteren. Voor meer info: zie www.sentiance.com.

Voor deze analyse van transportmethode hebben wij data nodig. Auto, wandelen, fietsen, trein, ... maar ook lopen. Vooral dit laatste is moeilijk te verzamelen, aangezien we een 300-tal uur aan data nodig hebben om onze algoritmes te trainen.

Vandaar een oproep: mensen die het zien zitten om een app te installeren waarbij je op 'start' duwt bij het begin van een run, en op 'stop' op het einde zouden ons erg helpen! Indien je op deze manier 10u aan loopdata verzamelt, sturen wij je een voucher van 10 euro voor Decathlon, waar je bijvoorbeeld loopgerief kan kopen.

Indien interesse, laat het me weten op leslie.vlerick@sentiance.com.

Alvast bedankt!
Mvg,
Leslie
Plaats reactie