loopje

Heb je vragen over het lopen?
Stel ze maar hier wij zullen je zo goed mogelijk proberen helpen en je te begeleiden.
Forum rules
Dit forum is gebouwd voor en door lopers, is louter informatief en verwijst niet naar andere merken. We beheren ook geen mobiele applicatie. Bij vragen over je account, richt je tot de uitgever zelf.
Post Reply
rudy
Posts: 77
Joined: 23 Dec 2011, 18:46

loopje

Post by rudy »

Ik heb vandaag loopje gedaan,
3x1600m interval, maar ik krijg dat niet met mekaar gezet ,iemand enig idee, weet ni hoe ik dat moet doen met m"n instellingen met m"n garmin connect
https://connect.garmin.com/modern/activity/1405002117
dit is alvast mijn loopje
Nico_de_Jong
Posts: 185
Joined: 04 Sep 2015, 13:30

Re: loopje

Post by Nico_de_Jong »

Je moet op garmin connect een nieuwe workout aanmaken en deze uploaden naar je horloge

Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
rudy
Posts: 77
Joined: 23 Dec 2011, 18:46

Re: loopje

Post by rudy »

Ik werk nooit met workout, dan kan je je exacte afstand toch niet meten dat je gelopen heb
fann
Posts: 757
Joined: 08 Jan 2012, 18:00

Re: loopje

Post by fann »

Ik versta je vraag niet echt.... het enige dat ik aan je link kan zien is dat er geen hartslag in staat.... Maar misschien loop je zonder hartslagmeter?
Nico_de_Jong
Posts: 185
Joined: 04 Sep 2015, 13:30

Re: RE: Re: loopje

Post by Nico_de_Jong »

rudy wrote:Ik werk nooit met workout, dan kan je je exacte afstand toch niet meten dat je gelopen heb
Waarom niet? Hierbij een voorbeeld van iets wat ik wel eens gebruik Image

Deze instellingen kun je aanpassen naar wens.
De coolingdown stel ik altijd zo in dat ik hem zelf moet stoppen

Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
User avatar
Tr€€
Posts: 31
Joined: 15 Mar 2016, 23:41

Re: loopje

Post by Tr€€ »

Idd, gewoon een workout aanmaken en naar je toestel uploaden. Ideaal voor intervalloopjes.
rudy
Posts: 77
Joined: 23 Dec 2011, 18:46

Re: loopje

Post by rudy »

maar dan moet je exact je afstand al lopen die je in je workout zet,
hoe doe je dat via garmin die workout zetten via je pc in je uurwerk zetten
Nico_de_Jong
Posts: 185
Joined: 04 Sep 2015, 13:30

Re: loopje

Post by Nico_de_Jong »

https://www.google.nl/url?sa=t&source=w ... qXL9qVC5fw


Pagina 15

Verstuurd vanaf mijn E6653 met Tapatalk
User avatar
Tr€€
Posts: 31
Joined: 15 Mar 2016, 23:41

Re: loopje

Post by Tr€€ »

rudy wrote:maar dan moet je exact je afstand al lopen die je in je workout zet,
hoe doe je dat via garmin die workout zetten via je pc in je uurwerk zetten
- je gaat naar je Garmin Connect en maakt een nieuwe workout aan;
- je kiest telkens hoe lang (minuten/seconden) of hoe ver (meters, km's of mijlen) je loopt
- je kan dit koppelen aan een bepaalde snelheid of hartslag.

In jouw voorbeeld, met 3x1600meter zou het er als volgt kunnen uitzien:

--> 5 minuten opwarmen aan hartslag <130

(3x herhalen)
--> 1.6 km lopen aan een tempo tussen 4:00 en 4:15 min/km
--> 0.4 km lopen aan een hartslag <150 (recuperatie)

--> 5 minuten uitlopen zonder een bepaald tempo/hartslag


Je horloge laat zich dan horen wanneer je buiten de vooropgestelde doelen loopt.

En je vraag, hoe je zo'n workout in je uurwerk zet: verbind je toestel met je computer ("sluit het kabeltje aan") en klik in je Garmin Connect (bij je workout) op "verzend naar mijn toestel". Om je workout af te spelen druk je op het trofee-icoontje op je horloge (zie foto onder). Er zullen vast nog andere manieren zijn om het te verzenden, maar zo lukt het bij mij alleszins.

Image
Post Reply