Start to run - Beginnen met lopen - Forum - Registratie

Door het bezoeken van “Start to run - Beginnen met lopen - Forum” (hierna genoemd “wij”, “we”, “ons”, “onze”, “Start to run - Beginnen met lopen - Forum”, “https://www.start-to-run.be/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Start to run - Beginnen met lopen - Forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Start to run - Beginnen met lopen - Forum”. Blijft u gebruik maken van “Start to run - Beginnen met lopen - Forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kan je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en en www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Start to run - Beginnen met lopen - Forum” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Start to run - Beginnen met lopen - Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. “Start to run - Beginnen met lopen - Forum” noch phpBB kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Je gaat akkoord dat we je email adres mogen gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe berichten op het forum. Het is mogelijk dat je email adres wordt doorgegeven aan partners van Start to run - Beginnen met lopen - Forum om je interessante aanbiedingen op te sturen.